Paksu pannari

Pannukakku on meillä suosittu välipalaherkku. Tämä on ihan perus pannariohje – josta tulee paksumpi pannari (josta itse pidän). Jauhoina voi käyttää joko puolikarkeita tai täysjyväjauhoja.
Määrä: Uunipellillinen (noin 12 palaa).

Säilyvyys: Pannari on parasta suoraan uunista otettuna.

Ainekset:

7 dl maitoa
5 isoa kananmunaa
2 dl täysjyväspelttijauhoja
1 3/4 dl spelttijauhoja
½ tl suolaa

Ohje:

1. Vatkaa taikinan aineet tasaiseksi vispilällä. Kokkareiden välttämiseksi, sekoita ensin puolet maidosta muiden aineiden kanssa tasaiseksi ja lisää sitten loppu maito. Voit myös käyttää sauvasekoitinta tässä apuna.
2. Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään tunti.
3. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
4. Voitele uunipelti voilla ja kaada taikina pellille.
5. Paista 20-30 minuuttia. Leikkaa paloiksi ja tarjoa lämpimänä hillon kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s