Piparkakku popsit

Piparkakut ovat ihania ihan sellaisenaan, mutta niitä on hauskaa käyttää myös muissa leivonnaisissa ja makeisissa. Pikkujouluihin tein piparkakku popseja – täytteenä on yksinkertaisuudessa pipareita ja appelsiini tuorejuustoa. Maailman paras pipari ohje muuten löytyy tästä.


Määrä: Noin 20 kpl, koosta riippuen.
Säilyvyys: Popsit säilyvät noin viikon jääkaapissa. Sopii pakastettavaksi. Sulata jääkaapissa yön yli.

Ainekset:

Sisus:
150 g piparkakkuja
noin 100 g Violan appelsiini tuorejuustoa

Kuorrute:
noin 150 g tummaa suklaata

Koristeet:
piparin muruja

Ohje:

Sisus:
1. Hienonna piparit tehosekoittimessa muruksi.
2. Sekoita piparin murut ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi. Huom. massan tulee olla tarpeeksi jähmeää, jotta se pysyy koossa.
3. Muotoile massasta haluamasi kokoisia palloja ja laita ne pellin päällä jääkaappiin jähmettymään.

Koristelu:
4. Sulata suklaa kuorrutetta varten.
5. Kuorruta popsit suklaalla ja koristele haluamallasi tavalla. Laita jääkaappiin jähmettymään.
6. Säilytä valmiit popsit jääkaapissa, ilmatiiviissä rasiassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s