Mariannejäätelö (kananmunaton)

mariannejäde

Olet jo ehkä havainnut, että rakastan minttusuklaata – ja Marianne Crush on mielestäni kätevä ja nopea tapa lisätä mintun makua leivonnaisiin. Tässä olen yhdistänyt Marianne Crushin suklaajäätelöön – herkullista! Tämä ohje on muuten kananmunaton ja gluteeniton.

Määrä: Reilu litra.
Säilyvyys: 
Jäätelö säilyy pakastimessa noin kolme kuukautta. Ota sulamaan hetki ennen tarjoilua.

Ainekset:

4 3/4 dl maitoa
35 g sokeria
40 g glukoosisiirappia
50 g tummaa suklaata rouhittuna (käytin Marabou premium 70%)
30 g kaakaojauhetta (käytin Green & Blacks)
3 dl kermaa

Lisäksi Marianne Crushia oman maun mukaan

Ohje:

Pohja (valmista mieluiten edellisenä päivänä):
1. Laita 3 dl maitoa, sokeri, siirappi, suklaarouhe ja kaakaojauhe kattilaan. Kuumenna seosta kunnes ainekset ovat sekoittuneet yhteen. Anna jäähtyä kylmäksi, ensin huoneen lämmössä ja sitten jääkaapissa.

Jäätelö:
2. Vatkaa kerma vaahdoksi.
3. Sekoita suklaamassa, 1 3/4 dl maitoa ja kermavaahto tasaiseksi massaksi.
4. Jäädytä massa jäätelökoneessa.
5. Sekoita Marianne Crush valmiin jäätelömassan sekaan.
6. Kaavi valmis jäätelö vuokaan tai jäätelömuotteihin. Säilytä pakastimessa tai pakasta hetki ja nauti heti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s