Banaanijäätelö (kananmunaton)

banaanijäde

Banaanista saa helposti ja nopeasti ihanaa jäätelöä, sillä massaa ei tarvitse ensin kuumentaa. Sokeria tässä ohjeessa on vain 100g glukoosisiirapin muodossa ja sokerin voi myös halutessa jättää kokonaan pois. Tämä ohje on luontaisesti kananmunaton ja gluteeniton. Vielä terveellisemmän banaanijäätelön ohje löytyy tästä.

Määrä: Noin litra.
Säilyvyys: Säilyy pakastimessa noin 2-3 kuukautta.

Ainekset:

500 g kypsää banaania
100 g glukoosisiirappia
1 1/2 tl sitruunamehua
4 dl maitoa
1 1/2 dl kermaa

Ohje:

1. Soseuta banaani siirapin ja sitruunamehun kanssa. Sekoita joukkoon maito ja kerma. Sekoita massa tasaiseksi.
2. Jäädytä massa jäätelökoneessa.
3. Kaavi valmis jäätelö vuokaan tai muotteihin. Säilytä pakastimessa.

 

Viitteelliset ravintoarvot / 100 g

kcal 127
hiilihydraatti (g) 16,52
rasva (g) 5,65
proteiini (g) 1,83

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s