Manteli-suklaalevite

Mantelisuklaalevite

Rakastan suklaalevitteitä ja kun purkin pohjalle oli jäänyt vielä mantelivoikeksien jäljiltä paahdettu manteli voita halusin kehitellä siitä suklaisen levitteen. Tämä terveellisempi suklaalevite on helppo ja nopea valmistaa.


Määrä: 136 g

Säilyvyys: Suklaalevite säilyy jääkaapissa muutaman viikon. Ota huoneen lämpöön ennen käyttöä.

Ainekset:

70 g paahdettu manteli voita (käytin Biona Organic Almond Butter)
60 g tummaa suklaata
6 g rypsiöljyä
ripaus tomusokeria, oman maun mukaan

Ohje:

1. Sulata tumma suklaa esim. mikrossa.
2. Lisää sekaan mantelivoi ja rypsiöljy ja kuumenna seosta vielä hiukan niin että saat sekoitettua sen tasaiseksi.
3. Lisää sekaan tomusokeria vähän kerrallaan oman muan mukaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s