Marianne riisisuklaa

riisisuklaa

Riisisuklaa on suosittu makeinen jota lapsetkin osaavat tehdä – vaikein vaihe on suklaan sulattaminen. Me teimme näitä Marianne crushilla maustettuja riisisuklaa sydämiä joululahjaksi päiväkodin tädeille.

Määrä: Reilut 200 g riisisuklaata.
Säilyvyys: Riisisuklaat säilyvät pari viikkoa ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa.

Ainekset:

150 g tummaa suklaata
noin 4 dl riisimuroja
Marianne crushia oman maun mukaan

Ohje:

1. Rouhi suklaa.
2. Sulata noin 2/3 suklaasta mikrossa pienellä lämmöllä, välillä sekoittaen, kunnes suklaa on juoksevaa ja tasaista.
3. Sekoita joukkoon loppu suklaarouhe, sekoita kevyesti ja anna seisoa hetki.
4. Lämmitä suklaata vielä hetki mikrossa pienellä lämmöllä niin että seos on tasaista.
5. Sekoita joukkoon riisimuroja noin 1 dl kerrallaan. Sekoita varovasti kunnes riisimurot ovat täysin suklaan peitossa. Sekoita Marianne crush lopuksi massaan.
6. Nosta keoiksi lusikalla leivinpaperin päälle tai makeisvuokiin. Vaihtoehtoisesti voit tehdä massasta levyjä tai kuvioita esim. piparkakkumuottia apuna käyttäen. Koristele halutessasi vielä Marianne crushilla.
7. Laita hetkeksi pakastimeen niin että suklaa jähmettyy hyvin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s