Paistetut banaanit

paistettu banaani

Paistetut banaanit ovat yksi suosikkijälkiruuistamme – ihana päätös viikonlopun päivälliselle! Kaiken lisäksi ne ovat terveellisiä sekä erittäin helppoja ja nopeita valmistaa. Parhaan maun mielestäni saa paistamalla banaanit voissa paistinpannulla, mutta terveellisemmän version saat paistamalla banaanit uunissa (noin 250 asteessa noin 10 – 15 minuuttia). Tarjoa jäätelön tai kermavaahto-rahka seoksen kanssa. Vinkki: paistetut banaanit voi myös pakastaa – niistä saa soseuttamalla jäisenä herkullista jäätelöä.


Määrä: Yksi banaani per herkuttelija.

Säilyvyys: Paistetut banaanit ovat parhaimmillaan lämpiminä, suoraan pannulta. Sopii pakastettavaksi.

Ainekset:

1 banaani per herkuttelija
nokare voita
halutessa kanelia

Ohje:

1. Kuumenna paistinpannu kuumaksi.
2. Sulata voi pannulla, kuori banaanit ja laita ne pannulle. Paista keskilämmöllä kummaltakin puolelta kunnes banaanit ovat kauttaaltaan kypsiä.

Mainokset

One thought on “Paistetut banaanit

  1. Päivitysilmoitus: 6 tapaa käyttää ylikypsät banaanit | Sweet Cheats Project

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s