Kuituinen kaurapannari

pannari

Pannukakku on maukas, täyttävä ja terveellinen aamu- tai välipalaherkku. Meillä pannukakku on suosittu aamupala omenahillon kera. Itse teen aamupalapannaritaikinan illalla valmiiksi jääkaappiin tekeytymään. Tämä pannari on vieläkin terveellisempi, sillä siinä on kauraleseitä ja kaurajauhoja.


Määrä: Uunipellillinen (noin 12 palaa).

Säilyvyys: Pannari on parasta suoraan uunista otettuna.

Ainekset:

Taikina:
½ litraa maitoa
3 isoa tai 4 pientä kananmunaa
½ dl kauraleseitä
1 dl kaurajauhoja
1 dl ohra- tai spelttijauhoja
½ tl suolaa

Ohje:

1. Vatkaa taikinan aineet tasaiseksi vispilällä. Kokkareiden välttämiseksi, sekoita ensin puolet maidosta muiden aineiden kanssa tasaiseksi ja lisää sitten loppu maito.
2. Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään tunti tai yön yli.
3. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
4. Voitele uunipelti voilla ja kaada taikina pellille.
5. Paista 20-30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä hillon kanssa.

Advertisements

3 thoughts on “Kuituinen kaurapannari

  1. Päivitysilmoitus: Täyskaurainen herkkupannukakku – Oven Baked Oat Pancake | Tyyne's Kitchen

    • Mukava kuulla, että pannari maistui! Pannari on aina hyvä vaihtoehto aamupalalle. Kyllä pannari hieman voita tarvitsee, itse voitelen pellin voilla – sinä olet paistanut leivinpaperilla, joten on hyvä idea lisätä taikinaan voita. Kivan näköiset sivut muuten sinulla – täytyypä tutustua…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s